Berit Volder den 04-01-2018
    Kære forældre og elever

Informationsmøde vedrørende valg af linjer for kommende 7. årgang, bliver tirsdag den 27. februar fra kl. 17.00 til 18.30 i gymnastiksalen på afdeling Taulov.

Fjordbakkeskolen tilbyder tre spændende linjer:
    NATURFAG
    INTERNATIONAL
    IDRÆT

Vi glæder os til at se jer.smiley
    Der er ingen tilmelding, mød blot op.
    Linjevalgsblanket udleveres efter info-mødet.
  • Poul Jakobsen den 30-01-2018
    Kære forældre

I indeværende år skal der vælges ny skolebestyrelse for de næste 4 år. Valget gælder fra 1/8-2018 til 31/7-2022.
    Skolebestyrelsen har bl.a. tilsyn med skolen og indflydelse på  prioritering af ressourcer efter de forskellige regler og love.
    Vi vil derfor gerne invitere jer alle sammen til at høre mere om skolebestyrelsen og tilbyde muligheden for at stille op til et valg. Vi holder derfor et valgmøde, hvor vi kan orientere nærmere om arbejdet og mulighederne for at få indflydelse.

Det sker:

Tirsdag den 20.marts kl. 19.00 i Taulov på skolen i Samlingssalen.

Vi er ved at planlægge selve aftenen og kan allerede sige, at vi starter med et lille foredrag inden selve orienteringen og muligheden for at lave en opstillingsliste.

I skal ikke melde jer til – bare mød op og vi glæder os til at se rigtigt mange af jer.

Med venlig hilsen for valgstyrelsen

Poul Jakobsen
    Konstitueret distriktskoleleder

Berit Volder den 13-12-2017
    SALTNING i vinterperioden:
    Omkring sikkerheden på afdeling Taulov, så bliver der saltet fra kl. 07.30, eller tidligere efter behov.
    Saltningen bliver udført således, at det er i gangarealerne til skolen og skolens indgange til bygningerne, der bliver saltet.

Dog skal man også selv sørge for at være varsom, da flader på trods af saltningen kan være glatte.

Vh.
    Berit Volder
  • Poul Jakobsen den 04-12-2017
    Sådan gør du når du skal have lavet unilogin til meebook for at se årsplaner og elevplaner.
    Senere skal du også bruge unilogin til forældreintra.
    Henriette Birk den 09-02-2018
    SKOLEMADSORDNINGEN

Priser pr. august 2017

"hovedret" - kr. 18,-
    "bolle mv." - kr. 6,-

Menu fra skolemadsordningen uge 8 - se vedhæftede bilag.

(Afd. Taulov - Bestilling af skolemad på mobilepay 25 10 56 37 - altid inden kl. 9.30 - husk at påføre elevnavn samt klasse)

Fjordbakkedistriktet 0-18 år

Oplev alle de gode historier fra hverdagen! yes

Find os på Facebook:

Fjordbakkedistriktet

Valg af linjer 7.-9. kl.

Under fanebladet "Afdeling Taulov" kan du læse om linjerne i udskolingen.